Unsere Spa-Jobangebote: Ihre Vorteile

Rad na bodu u Spa Centru nudi brojne prednosti

Zaplovite sa nama u nove avanture koje nudi rad na brodu za Steiner, sajnajte više!

1. OTKRIJTE SA NAMA DESTINCIJE SNOVA PO CELOM SVETU!
Želite da otkrijete destinaciju iz snova i obiđete neka od najpoželjnijih mesta sveta? Kao Steiner ambasodori otkrićete svet putujući u najatraktivnije luke sa našim brodovima.
2. UPOZNAJTE ZANIMLJIVE LJUDE
Zamislite da govore francuski, španski, italijanski, nemački? Na brodu ćete sresti preko 60 različitih nacionalnosti, zanimljive ljude iz celog sveta koji govore mnoge jezike, potiču iz razlicitih kultura - samim tim ostvarićete mnoga prijateljstva i postati građanin sveta.
3. VAŽAN KORAK KA USPEHU U VAŠOJ BUDUĆOJ KARIJERI
Steiner je Kompanija sa 6 zvezdica koja postavlja standarde u Spa industriji. Nakon regrutacije prolazi se obuka u Londonu i dobija Sertifikat sa kojim se naknadno možete zaposliti gde želite jer je Steiner visoko cenjen u Spa industriji. Bez obzira da li završite jedan ugovor sa nama ili više, Steiner Vas podržava u svakom trenutku od prvog do poslednjeg dana na brodu i iz iskustva znamo da ce Vaš lični i profesionalni rad otvoriti mnoga individualna vrata za Vas.
4. NAJLEPŠI SPA CENTRI U SVETA!
Kada radite za Steiner Vaše radno mesto su najmoderniji i najlepši spa centri sveta locinari na samom vrhu luksuznih brodovima za krstarenje, sa nestvarnim pogledom na okean i luke. Bez ikakvih troškova života uživaćete u radu a i u slobodnom vremenu.
5. UŽIVAJTE U 1,5 DANA ODMORA SVAKE NEDELJE
Kada radite za Seiner imate do 1,5 dana odmora nedeljno. Iskoristite priliku da se tada odmorite ili posetite spa centar i uživate u sauni, teretani, bazenima ili tretmanima masaže ili lica, i sve to besplatno ili možda da izađete sa broda u shoping ili na neku od ekskurzija ako ste avanturističkog duha.
6. USPOMENE KOJE NIKAD NEĆETE ZABORAVITI
Kreirate uspomene koje će Vam trajati do kraja života. Zamislite da plivate sa Delfinima u Mexicu ili se penjete na Harbour most u Sidney, uživate u Karibskom suncu ili posećujete gradove kao što je New York, San Francisko, LA...
Posted in actual
Call Now Button Top