Jobs offer

Personalni Traner

Start: odmah
Minimalni period ugovora: 9 Meseci

Za dobru formu putnika brodova, mi smo uvek u potrazi za profesionalnim fitnes trenerima. Jednako je važan trening koliko i adekvatna edukacija i saveti o nutriciji za naše putnike i iz tog razloga redovno se održavaju i edukatvni fitness seminari. Želite da radite kao lični trener na elitnim brodovima? Aplicirajte odmah!

Prijavite se

Frizer

Start : Odmah
Minimalni period ugovora: 9 Meseci

Naši gosti vole sređenu frizuru za porodične fotografije na brodu, posebno kada je Kapetanovo elitno veče, stoga nudimo poslove za frizere na našim luksuznim prekookeanskim kruzerima. Ako ste talentovan frizer, kvalifikovani u svojoj profesiji, I ako vladate engleskim jezikom, aplicirajte odmah!

Prijavite se

Spa Recepcionari - POPUNJENO

Start : Odmah
Minimalni period ugovora: 9 Meseci

Ako ste komunikativni, ljubazni, uslužni, volite rad s ljudima i govorite više stranih jezika recepcija je pravo mesto za Vas. Ne samo da Vas očekuje konstantan rad sa različitima nacijama gostiju već ćete raditi i rame uz rame sa stručnim spa menadžerom i imati prilike da i samo postanete jedan od naših Menadžera spa centra!

Nije moguća prijava

Medi-Spa Doktori

Start : Odmah
Minimalni period ugovora: 7 Meseci

Estetska medicina sve više postaje trend i tako da ne čudi što često sve veći broj naših gostiju je zainteresovan za ne invazivne estetske procedure. Ukoliko ste lekar opšte prakse i želite novi i drugačiji posao koji istovremeno nudi nezaboravna putovanja i ugodan životni stil, ovo je prava ponuda za Vas!

Prijavite se

Pedikir - Manikir

Start : Odmah
Minimalni period ugovora : 9 Meseci

Ne samo kosa već i nokti treba da budu uredni tokom odmora, pedikir, manikir kao i nadogradnja noktiju su uvek aktuelni u našim salonima na brodu. Našim gostima se nudi da uživaju u nekom od elitnih pedikir i manikir tretmana sa pogledom na okean koji oduzima dah. Specijalisti za nokte prijavite se i postanite deo najveće i vodeće spa kompanije u svetu!

Prijavite se

Akupunkturisti

Start : Odmah
Minimalno trajanje ugovora : 7 Meseci

Tradicionalna kineska medicina je sve više zastupljena širom sveta a posebno Akupunktura. Shodno tome Steiner u spa centrima zahvaljijući našem edukovanom osoblju nudi tretmane Akupunkture kao i informativne seminare na temu Alternativne medicine za naše putnike na brodu. Ukoliko ste Doktor Akupuntkure očekujemo Vas!

Prijavite se

Maser

Start : Odmah
Minimalni period ugovora : 9 Meseci

Kada pomislite na Spa Centar, prvo pomislite na masažu. Naši tretmani masaža koji se nude u steiner spa centrima su najrazličititji od masaža vrelim kamenjem sa Bali-ja, preko masaže bambo-m do masaža lekovitim Algama. I sami ćete biti impresionirani terapeutskim dejstvima naših tretmana. Ukoliko volite svoj posao masera, i potrebna Vam je promena, onda je brod prava stvar za Vas.

Prijavite se

Kozmetičari

Start : Odmah
Minimalni period ugovora : 9 Meseci

Zamislite tretman za lice sa 24 karata zlatom, dijamanstkom prašinom, mikorodermoabrazijom i td. Ne samo efektni već i vrlo relaxirajući tretmani su u ponudi uz adekvatnu edukaciju kako bi naši gosti negovali rezultate i nakon tretmana. Kozmetičari, ukoliko je nega kože lica Vaša stast, aplicirajte i imaćete priliku da učite od najboljih a i radite sa najluksuznijim preparatima i aparaturom u svetu!

Prijavite se

Posted in actual
Call Now Button Top