Erfolgsgeschichten

MY STEINER STORY

Moja Steiner Priča

Ostavite svoj CV

Ostavite svoj CV
Kozmetičar

Marija Petković - Kozmetičar 

"Želela bih da se zahvalim Steineru na pruženoj šansi da radim za kompaniju. Upravo sam se vratila kući sa svog prvog i veoma uspešnog ugovora. Predivno iskustvo, poznanstva sa divnim ljudima i naravno obilazak Bahama i Kariba koje drugačije ne bih imala šansu da posetim da se nisam zaposlila na brodu. Otišla sam kao terapeut i u prvom ugovoru sam unapređena u asistenta menadžera što je za mene lično bio veliki uspeh. Radujem se sledećem ugovoru uskoro i još jednom HVALA na svemu:)

Frizer

Dejan Stojadinovič - Frizer

"Pozdrav svima. Želeo bih da podelim sa vama moje veliko i jako bogato iskustvo koje sam doživeo radeći na brodu za Steiner i obogatio svoj život novim idejama, novim prijateljima i putovanjima na destinacije o kojima sam samo sanjao, kao što su: Karibi, Miami, Aljaska, San Francisko i td. Nastavljam dalje na svom sledećem ugovoru na novom prelepom brodu: Ovation of the seas, ovaj put plovimo po Aziji, Australiji, Novom Zelandu... Život na brodu je jedno ogromno iskustvo, živite sa 63 različite nacije, upoznajete svet koji vam otvara velika nova životna polja. Moja poruka za sve kandidate je krenite u svoje životne pobede, ostvarite snove i zaradite mnogo dolara. Hvala Steiner-u i vidimo se na brodu."

Maser

Stanković Tina - Maser 

"Iskreno, od mog ugovora bih mogla knjigu napisati. Ipak moraću da se zadovoljim najjednostavnijim objašnjenjem. Zaista je bilo neverovatno iskustvo, i iako sam samo dve nedelje kući, već sam spremna za sledeći ugovor. Mesta koja sam obišla, ljudi koje sam upoznala, definitivno prilika koju sam maksimalno iskoristila. Imala sam neverovatan tim, i nadam se da će svako naći bar pola onoga što sam ja našla na Carnival Legend-u. I sve što naknadno mogu reći je, srećno svima, bilo onima koji se vraćaju ili onima koji prvi put odlaze. Hvala puno Kompaniji Steiner na šansi. Mesta koje sam obišla su: Fiji, Mexico, Australia, Karibi, Bora Bora, Tahiti, Colombia...

Lekar

Dr. Dušan Dinić - Doktor 

"Mogu slobodno da kažem da pravite odličan izbor sa Medi Spa doktorima jer uz Dr Mariju iz Srbije među prvima u floti sam prošao od dna do vrha. Uzimajući u obzir da je prošlo nešto manje od dva meseca, ja sam veoma srećan. Hvala puno Steineru za priliku. Pohvale za tim regrutacije iz Beograda."

Trener

Ljubomir Vuković - Lični trener  

"Upravo sam uspešno završio drugi, 10 meseci dug ugovor na brodu za Steiner. Po ishodu mnogo uspešniji od prvog. Ovoga puta imao sam priliku pa obiđem ostrva i plaže Kariba. Konstantnim zalaganjem, radom i disciplinom izborio sam se za prvo mesto u floti među 23 broda i preko 40 drugih trenera. Moj trud je Steiner prepoznao i stekao sam odličnu reputaciju. Ovim putem bi se obration isključivo fitness trenerima sa savetom da se odluče na ovaj životni korak jer vam može doneti dosta novca, inetrenacionlna iskustva i drugačije viđenje fitnesa. Poradite na poznavanju fitnesa na Engleskom jeziku kao i javnom obraćanju koje će biti krucijalno za uspešan prolazak London treninga kao i vaše rezultate na brodu. Svaki uspeh nosi određenu žrtvu a kao i u svemu najteži je početak gde treba biti mentalno jak i samouveren. Moj motiv bio je sticanje internacionalnog iskustva i podizanje ličnih standarda u profesionalnom smislu. Sve u svemu jedno veliko iskustvo koje ne može da se opiše ni plati već mora da se doživi, bez koga ne bi bio ovde gde sam sada. Hvala Steineru sto je prepoznao moj potencijal."

Naši partneri

Posted in actual
Call Now Button Top